Nejc Bole

Nejc Bole

Menu

Poročni fotograf Ajdovščina

Zelo verjetno je, da ste v iskalnik napisali Poročni fotograf Ajdovščina in pristali tu. Ta stran je bila narejena prav za pare, kot sta vidva in veseli me, da se vama lahko predstavim.

poročni fotograf Ajdovščina

Ime mi je Nejc Bole. Pripovedujem zgodbe. Vajino zgodbo pričaram s svojimi očmi in pomočjo mojega fotoaparata. Zgodbe lovim po celotni Evropi in preostalem svetu.

Zelo rad potujem in obiskujem nove kraje, srečujem nove ljudi in beležim njihove najintimnejše trenutke ter tako ustvarjam spomine. Vzemita si čas in si oglejta moje nedavne galerije. Videla bosta da najraje ujamem lepot naravnega okolja in intimne trenutke "mojih" parov.

Če načrtujeta poroko v Ajdovščini ali kjerkoli v Sloveniji, bom zelo vesel vajinega kontakta in več informacij o vaju, poroki ter vajini ideji o poplnih poročnih fotografijah.

Odgovoril vama bom v najkrajšem možnem času, da lahko vidimo, če sem mogoče najboljša izbira za fotografiranje vajine poroke. V tem času pa vaju še enkrat vabim, da si ogledata mojo spletno stran in se ogledata moje delo.

Lep dan vama želim,

Nejc

Poročni fotograf Ajdovščina.YOU CAN DROP A LINE


    How did you found me?

    FIND ME ON
    EMAIL
    MOBILE NUMBER

    +386 40 670 088